Skip to content
Home » Jaettujen haasteiden kimppuun kiertotalouden ekosysteemeissä

Jaettujen haasteiden kimppuun kiertotalouden ekosysteemeissä

Siintääkö yrityksesi tulevaisuudessa haasteita tai mahdollisuuksia, joiden kimppuun ei kannata käydä yksin? Miksi yrityksellenne voisi olla hyödyksi tehdä yhteistyötä muiden yritysten kanssa kiertotalouden ja kestävän kehityksen teemojen parissa? Kannattaako yrityksesi liittyä olemassa oleviin ekosysteemeihin tai toimia uuden aiheen äärellä toimivan ekosysteemin kokoonkutsujana?

CEGO-hankkeen Jaettujen haasteiden kimppuun kiertotalouden ekosysteemeissä -palvelukokonaisuus auttaa navigoimaan näitä kysymyksiä ja kehittämään yrityksesi valmiuksia toimia kiertotalouden ekosysteemeissä.

Kenelle palvelukokonaisuus on tarkoitettu?

Palvelukokonaisuuteen voi osallistua kaikki Uudellamaalla toimivat pk-yritykset, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään valmiuksiaan yhteistyön tekemisessä muiden yritysten kanssa kiertotalouteen liittyvissä kysymyksissä.

Mitä palvelukokonaisuus tarjoaa?

Koulutusta ja valmennusta pk-yritysten osaamisen kehittämiseen kiertotalouden ekosysteemityön osalta.

Palvelukokonaisuuteen kuuluu koulutuksia, yrityskohtaista ohjausta, tapahtumia, blogeja ja webinaareja.

Palvelukokonaisuuteen osallistuminen on maksutonta yrityksellesi, mutta osallistuminen edellyttää sitoutumista vähintään kahteen hankkeen tapahtumaan tai toimenpiteeseen.

Teemat

Milloin?

Jaettujen haasteiden kimppuun kiertotalouden ekosysteemeissä -tapahtumat alkavat keväällä 2022 ja jatkuvat kevääseen 2023. Eri tapahtumiin ilmoittautuminen aukeaa tuonnempana, mutta voit nyt jo ilmaista kiinnostuksesi osallistumiseen täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Ilmoittautuminen

Palvelukokonaisuuden yhteyshenkilö

Mikael Seppälä

Ekosysteemiasiantuntija
Laurea-ammattikorkeakoulu
etunimi.sukunimi@laurea.fi