Skip to content
Home » Kohti kestävämpää liiketoimintaa TKI-yhteistyössä

Kohti kestävämpää liiketoimintaa TKI-yhteistyössä

Kiinnostaisiko yritystänne tehdä kestävää liiketoimintaa ja tuoda kiertotaloutta osaksi liiketoimintaanne TKI-yhteistyöllä? Tarjoamme sparrausta kestävän liiketoiminnan ja kiertotalouden mahdollisuuksiin tarttumiseen yhteistyössä CEGO-hankkeen tai Laurean kanssa.

Kenelle palvelu on tarkoitettu?

Kaikille pk-yrityksille Uudellamaalla, jotka ovat kiinnostuneita kestävästä liiketoiminnasta ja kiertotaloudesta sekä kartoittamaan seuraavia askeleita sen edistämiseksi TKI-yhteistyön avulla omassa yrityksessänne.

Mitä palvelu tarjoaa?

Pyrimme ymmärtämään liiketoimintaanne ja auttaa teitä tunnistamaan vähintään yksi selkeä toimenpide, jonka kautta yrityksenne voisi lähteä toteuttamaan TKI-toimintaa. Keskustelun päätteeksi ymmärrätte paremmin, mitä kiertotalous voisi tarkoittaa yrityksellenne ja miten sitä voisi lähteä edistämään konkreettisesti CEGO-hankkeen palveluissa tai yhteistyössä Laurean kanssa.

Käytännössä palvelu koostuu kartoituskeskustelusta ja toisesta tapaamisesta seuraavien kehitysmahdollisuuksien määrittelyyn. Tapaamiset järjestetään etänä tai mahdollisuuksien mukaan paikan päällä ja niihin voi osallistua yksi tai useampi yrityksenne edustaja.

Palvelu on maksuton yritykselle.

Teemat

TKI-yhteistyössä voidaan pureutua yrityksenne tarpeisiin esimerkiksi liiketoiminnan, yhteistyön, arjen käytäntöjen, markkinoinnin ja viestinnän tai osaamisen näkökulmasta ja pohtia miten niissä voitaisiin edistää kestävyyden ja kiertotalouden periaatteita.

Kehittämistyön mahdollisuuksien tunnistamista ohjaa Sitran Kohti kestävää kasvua kiertotalouden liiketoimintamalleista -käsikirja yrityksille.

Milloin?

Palvelu alkaa maaliskuussa 2022 ja jatkuu elokuuhun 2023.

Palvelun yhteyshenkilöt

Tero Hokkanen

Projektiasiantuntija
Laurea-ammattikorkeakoulu
etunimi.sukunimi@laurea.fi

Mikael Seppälä

Ekosysteemiasiantuntija
Laurea-ammattikorkeakoulu
etunimi.sukunimi@laurea.fi