Skip to content
Home » Kiertotalouden verkostot NYT! – Miten pääsee mukaan Uudenmaan ekosysteemien kehittämiseen? -verkkoseminaari 15.9.2022 klo 9-12

Kiertotalouden verkostot NYT! – Miten pääsee mukaan Uudenmaan ekosysteemien kehittämiseen? -verkkoseminaari 15.9.2022 klo 9-12

Kiertotalous on jo täällä ja edistyy kovaa vauhtia sääntely-ympäristön sekä markkinoiden muuttumisen myötä. Siinä tarvittavien materiaalikiertojen edistäminen kysyy yhteistyötä toisiaan tukevien organisaatioiden välillä. Mikä rooli verkostoilla sekä ekosysteemeillä on siinä ja mitä hyötyä niistä voisi olla organisaatiollesi?

Tervetuloa CEGO – Circular Economy Goes East and West -hankkeen järjestämään Kiertotalouden verkostot NYT! -verkkoseminaariin torstaina 15.9.2022 klo 9-12 kuulemaan Uudenmaan kiertotalousyhteistyöstä ja hahmottamaan, miten organisaatiosi voisi osallistua ja hyötyä siitä.

Aamupäivän aikana on mahdollista kuulla asiantuntijapuheenvuoroja, joissa pureudutaan aiheen eri puoliin aina siitä, miksi kiertotalouden yhteistyössä tarvitaan ekosysteemejä ja verkostoja, minkälaisia yhteistyön muotoja on kehitetty koko Suomessa, kaupungeissa ja yrityksissä.  

Aikataulu

9:00-9:10  CEGO-hanke:
Tilaisuuden avaus
9:10-9:40  Puhuja: Ecosystem Handbookin kirjoittaja Sari Kola
Ekosysteemien ABC
9:40-10:00  Puhuja: Porvoon kaupungin yhdyskuntasuunnittelupäällikkö Enni Flykt
Maa-ainesten kiertotalous ja ylijäämämaat maankäytön suunnittelussa ja rakentamisessa
10:00-10:20  Puhuja: Oy Plastex Ab:n toimitusjohtaja Lauri Ant-Wuorinen
Muovisten kiertotaloustuotteiden kehittäminen ja valmistus
10:20-10:40  Puhuja: Mestaritoiminta Oy:n toimitusjohtaja Jani Kervinen
Vastuullisuus korjausrakentamisessa
10:40-11:00Puhuja: VTT:n Co-Creation Manager Inka Orko
Kiertotalouden ekosysteemit ja verkostot
11:00-12:00Työpaja:
Mitä mahdollisuuksia ja hyötyä voisi organisaatiollesi olla Uudenmaan kiertotalouden verkostoihin liittymisestä? 

Tapahtuma on suunnattu erityisesti Uudellamaalla toimiville yrityksille, kaupungeille, järjestöjen, yritysten ja kehittämishankkeiden työntekijöille ja johdolle, toimialajärjestöille sekä oppilaitosten, TKI-hankkeiden ja yritysyhteistyöstä vastaaville tekijöille.

Kutsua voi välittää eteenpäin mielestänne olennaisille henkilöille. Ilmoittautua voi käyttämällä seuraavaa lomaketta, johon täytettyjä tietoja ei säilytetä, vaan joita hyödynnetään ainoastaan tapahtuman kutsujen lähettämistä varten.

Lisätietoja:

Mikael Seppälä, ekosysteemi- ja viestintäasiantuntija, Laurea-ammattikorkeakoulu
etunimi.sukunimi@laurea.fi

Mikä hanke?

CEGO – Circular Economy Goes East and West vahvistaa vuosina 2021-2023 Uudenmaan pk-yritysten kiertotalousvalmiuksia ja alueen kiertotalouden ekosysteemejä. Hanketta toteuttavat Laurea-ammattikorkeakoulu, Novago Yrityskehitys Oy, Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy Keuke sekä Posintra Oy. Hanke toimii Uudenmaan liiton myöntämällä REACT-EU -rahoituksella ja sitä rahoitetaan osana Euroopan unionin covid 19 pandemian johdosta toteuttamia toimia.