Skip to content
Home » Korjausrakentaminen

Korjausrakentaminen

Koska rakentaminen on hyvin energia- ja materiaali-intensiivinen toimiala, tarjoaa kiertotalous siellä erinomaisia mahdollisuuksia. Käynnissä oleva vihreä siirtymä – ts. sääntelyn ja markkinoiden muutos – edellyttää liiketoiminnan kehittämistä kohti kiertotalouden periaatteita. Tarjoamme Uudellamaalla toimiville korjausrakentamisen pk-yrityksille tukea tässä kehittämistyössä. 

Kenelle palvelu on tarkoitettu?

Kaikille korjausrakentamisen alaan liittyville pk-yrityksille Uudellamaalla, jotka ovat kiinnostuneita kestävästä liiketoiminnasta ja kiertotaloudesta sekä kartoittamaan seuraavia askeleita näiden edistämiseksi.

Mitä palvelu tarjoaa?

Kartoitamme yrityksenne tarpeet ja valmiudet kiertotalouden mukaisen liiketoiminnan kehittämiseen sekä laadimme etenemissuunnitelman. Pääsette halutessanne myös verkostoitumaan muiden CEGO-hankkeen toimijoiden kanssa. 

Käytännössä palvelu koostuu yhdestä tai useammasta tapaamisesta. Tapaamiset järjestetään etänä tai mahdollisuuksien mukaan paikan päällä ja niihin voi osallistua yksi tai useampi yrityksenne edustaja.

Jos haluatte syvemmin tutustua kiertotalouden mahdollisuuksiin, onnistuu se erinomaisesti Sitran Kohti kestävää kasvua kiertotalouden liiketoimintamalleista -käsikirja yrityksille avulla.

Palvelu on maksuton.

Milloin?

Palvelu on toistaiseksi voimassa oleva ja päättyy viimeistään elokuussa 2023.

Palvelun yhteyshenkilöt